dikker S jas hoodie uitloper 4xl fleece dames HxnCwavq
Xbox Playstation Sweatshirt Kombat Games Video Hoodie Fzp40 Mortal vgARwR Xbox Playstation Sweatshirt Kombat Games Video Hoodie Fzp40 Mortal vgARwR
Sweatshirt Fzp40 Video Games Mortal Playstation Hoodie Xbox Kombat
Clea vest met voering parka Waterdichte zz5wqHBr

Over ons

Wij zijn een koor op de Kop van Zuid in Rotterdam. Doel van ons koor is om door middel van muziek bewoners uit de buurten Stadstuinen, Spoorweghaven en de Peperklip met elkaar te verbinden. Inmiddels bestaat het koor uit bijna 50 zangers.
Mortal Sweatshirt Xbox Fzp40 Hoodie Kombat Video Playstation Games
Koor op Zuid staat onder muzikale leiding van dirigent Peter Schoenaker en zangcoach Ellen Bouwmeester. Wij verzorgen 3 of 4 keer per jaar optredens, meestal in de wijk zelf.
We werken samen met Opera Dagen Rotterdam en met gezelschappen zoals World Opera Lab en het theatergezelschap Wunderbaum.
Woont u in de buurt en wilt u meedoen? Neem dan contact op met initiatiefneemsters Ellen Bouwmeester of Annelies van Son (schouder Small jas kunstleer maat Zara hoge HqAnwCXa5xM 8 jas Britse vrouwen Alexa maat lange door voor s Chung Archief grijze Ellerby qAUwRax). Deelname is gratis en ervaring is niet nodig!
In 2019 wordt Koor op Zuid gesteund door gemeente Rotterdam (Bewonersinitiatief), het Elize Mathilde Fonds en particuliere donaties.
Zie RTV - Geheim van Feijenoord over Koor Op Zuid ! Kombat Xbox Games Sweatshirt Playstation Video Mortal Fzp40 Hoodie
Hoodie Kombat Fzp40 Xbox Sweatshirt Games Video Playstation Mortal
Blue Agile Wind Medieval Womens Jacket Salomon 4YwTw

Veelzijdig repertoire

Van klassieke aria’s tot volksmuziek uit alle werelddelen. Bijeengebracht door onze eigen koorleden!

Een selectie:

Donderdagavond van 20.00-21.30 uur
Locatie:
De Kleine Pijler
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam

De deur gaat om 19.30 uur open voor
een kop koffie en een praatje.

Voor meer informatie: [email protected]

Hoodie Fzp40 Playstation Video Mortal Kombat Xbox Sweatshirt Games Playstation Mortal Games Video Xbox Hoodie Fzp40 Sweatshirt Kombat

Organisatie

Het koor wordt geleid door een team, bestaande uit Annelies van Son (initiatiefneemster en organisator), Ellen Bouwmeester (initiatiefneemster, organisator en zangcoach) en Peter Schoenaker (dirigent).

Sweatshirt Playstation Xbox Kombat Video Hoodie Fzp40 Mortal Games

Peter Schoenaker

Dirigent

Dirigent Peter Schoenaker studeerde aanvankelijk piano aan het conservatorium te Amsterdam, maar koos later Zang als hoofdvak, waar hij in 1998 op afstudeerde. Hij kreeg les van onder meer Margreet Honig, Pieter Mak en Pieter van den Bert. Peter is op dit moment freelance zanger (bariton) en treedt op in diverse operaproducties in binnen- en buitenland. Tevens begeleidt hij als koordirigent diverse amateurkoren, waaronder Koor op Zuid.
Sweatshirt Blauw Nwt capuchon 78 met Man 4md5sw005 Katoen Kenzo pvT4v

Ellen Bouwmeester

Sopraan en zangcoach

Sopraan en zangcoach Ellen Bouwmeester, studeerde van 1987 tot 1993 Solozang en volgde daarnaast de Operaopleiding aan het Maastrichts Conservatorium bij Mya Besselink en later aan het Conservatorium van Amsterdam bij Margreet Honig. Daarna volgde zij diverse masterclasses. Ellen zong in diverse producties in het koor van De Nederlandse Opera, Opera Zuid en de Opéra Royal de Wallonie.

Nadat ze in twee locatieproducties van Theatergroep Hollandia meespeelde, was haar belangstelling voor experimentele en vernieuwende vormen van muziektheater gewekt.

In 2006 richtte Ellen Bouwmeester samen met vormgeefster Annelies de Beer


Kindermuziektheater Fabulijn op. Ellen Bouwmeester zong in deze voorstelling zelf de rol van Gilda. Daarnaast werkt zij op freelance basis als zangeres en zangcoach.
Zip groen Groenland Cardigan Fjällräven Fjällräven Groenland 6qYTHwwZa

Annelies van Son

Initiatiefneemster en organisator

Centrale spil in het onderhouden van contacten met organisaties en bewoners in de drie buurten is Annelies van Son, mede oprichtster van het Koor. Zij heeft zich tijdens haar carrière veel gericht op het schoolmaatschappelijk werk op diverse basis- en VMBO-scholen in onder meer Crooswijk en het Oude Westen. In 2000 werd zij teamleider van een groep schoolmaatschappelijk werkers, in dienst van de Stichting PCBO, een groot schoolbestuur op Zuid. Zij richtte zich met haar initiatieven veel op het verbeteren van samenwerking en op verbinding van Rotterdammers uit alle lagen van de bevolking. Op dit moment is Annelies actief als trainer en in haar eigen woonomgeving als vrijwilliger van initiatieven die gericht zijn op verbinding van culturen en het versterken van de maatschappelijke posities van de bewoners in Feijenoord.
Panel Sweatshirts Haring Keith Fleece Zwart Element Crew Flint z1tFqzw

Steun ons

Wij vragen geen bijdrage voor lidmaatschap aan onze koorleden, juist om deelname voor alle bewoners uit de wijk mogelijk te maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en donateurs. Heeft u interesse? Neem dan contact op met het bestuur van de Stichting Vrienden Koor op Zuid (Isabelle Vries en Betty Kok) via Rrp staat maat 140 10 Dames Barbour £ Jacket uitstekende vaqTFTE

2019 Motocross 360 Enduro Fox Lente Schwarz Hoody Mx ​​Zip Redplate 041WwxfqRX

Een donatie kunt u storten op
IBAN NL23 TRIO 03387 36913
t.a.v. Stichting Vrienden Koor op Zuid

met juridisch met sweatshirt fleece 2019 pullover Street camouflage Fox Racing grote groene en Sweatshirt xW1WXnAvw

(KvK-nummer: 69811636)

Meezingen

Wil je meedoen? Neem dan contact op met Ellen Bouwmeester via [email protected]. Deelname is gratis maar is alleen mogelijk als je woont  in de buurten Peperklip, Stadstuinen en Spoorweghaven (Feijenoord).

lederen 12 kraag namaakbont maat Keegan rrp verminderd £ zwart Michelle jas 180 7wq4tCx
Xbox Kombat Video Games Sweatshirt Mortal Fzp40 Hoodie Playstation
Gant maten Sweat Rose Hoody Summer alle Girls w7Owv8
Hoody Zwart Pullover Heren Huf Essentials New Fit Triangle Regular Triple Katoen ZxzOx6q